Flora intestinal: Característiques

Els efectes de la flora intestinal no són únicament a nivell de l’intestí, sinó que afecten tot el nostre organisme. Té una funció protectora, metabòlica i estructural.

Zinc: Característiques

El zinc és un dels elements essencials més abundants del cos humà, és necessari per a un bon funcionament del sistema immunitari.

Dubtes durant l’embaràs: Alimentació

He de seguir alguna dieta? He de prendre suplements vitamínics? Quin pes aproximat hauria d’augmentar? Aquí et resolem alguns dels principals dubtes sobre l’alimentació durant l’embaràs.

Serotonina: Característiques

La serotonina és un neurotransmissor que participa en els processos de regulació de la son, la gana, el desig sexual, la temperatura corporal i l’estat anímic.

Àcids grassos essencials: Característiques

Els àcids grassos essencials W3 i W6 són imprescindibles per al bon funcionament del nostre organisme i només podem obtenir-los a través de l’alimentació.

Calci: Característiques

El calci compleix nombroses i importantíssimes funcions en l’organisme, és el principal mineral que participa en la integritat estructural de l’organisme. Coneix els aliments que són rics en aquest nutrient

Colesterol: Característiques

Els nivells elevats de colesterol en sang son perillosos perquè estan relacionats amb un augment del risc de patir malalties de tipus cardiovascular. Coneix quins aliments porten més colesterol.

Àcid fòlic: Característiques

Entre les nombroses funcions dels folats, destaca la participació en la formació de material genètic de les cèl·lules (ADN) i en la formació dels glòbuls vermells (eritròcits) i blancs (leucòcits). Descobreix quins aliments en són rics.

Vitamina B12: Característiques

La Vitamina B12 és indispensable per a la formació dels glòbuls vermells, la regeneració dels teixits i el manteniment del sistema nerviós central. A més a més, participa en la construcció dels sistema nerviós fetal. Coneix quins aliments porten vitamina B12.

Ferro: Característiques

El cos humà necessita ferro per produir les proteïnes, hemoglobina i mioglobina que s’encarreguen de transportar l’oxigen des dels pulmons fins a tots els teixits del cos. Descobreix quins aliments són rics en aquest mineral.