4d

És una abreviació per quatre-dimensional que inclou les 3 dimensions d’espai més la dimensió de temps. La 4D és l’última tecnologia en ecografia. L’aparell utilitza les sondes d’ecografia passant per un ordinador que aïlla les ones reflexades per la pell d’un fetus de 28 setmanes de gestació. Aquest procés et permet veure el que fa el nadó en temps real.

Abans de les 24 setmanes el fetus és molt petit i per tant es pot veure molt la seva forma. Però desafortunadament abans de les 24 setmanes la pell no està ben formada i el 4D sols pot detectar els ossos. Després de les 26 setmanes la pell està ben formada i ja és pot veure la cara, les mans, els peus, etc.

Creiem que el millor temps per visitar-nos és entre les 26 i 32 setmanes del teu embaràs.

En què consisteix?

Farem una ecografia on podràs veure per primera vegada el rostre del teu fill.

Gravarem en una sessió d’uns 20 minuts tots els seus gestos i expressions en temps real.

Et donarem el DVD per a poder endur-te’l a casa i compartir-lo amb amics i familiars. Si les podem fer, també us emportareu fotografies.

Al ser una experiència tant emotiva sabem que tots els familiars desitgen estar presents, però aconsellem un màxim de quatre persones per sessió i no recomanem que vingueu acompanyats de nens petits.

No podem garantir la realització de l’exploració. Si la seva posició ens impedeix veure’l podràs repetir-la uns dies després.

Aquesta ecografia només es realitza en el centre de Granollers.
 

Una experiència inoblidable

Veure el vostre fill abans de néixer us tocarà el cor.L’última tecnologia en ecografia 4D et permet viure uns moments entranyables, inoblidables i extraordinaris.

El DVD d’aquesta sessió conservarà aquest màgic moment per a sempre. Fins i tot d’aquí uns anys el vostre fill podrà contemplar-se a si mateix abans de néixer.

La nostra intenció és crear un entorn càlid i fascinant que reforçarà el vincle familiar.