Doctor Torres 10Me’n recordo del moment en què m’havien de comunicar des de la consulta si estava o no embarassada: em tremolaven les cames i no exagero! Quan em van dir que sí que ho estava, vaig pensar que era molt i molt afortunada. El meu company també estava eufòric.

Un moment també molt important va ser el de la primera  ecografia. El fet de poder descobrir que el nostre bebè estava bé i, sobretot, veure bategar el seu petit cor.  Durant tot l’embaràs he de dir que, en tot moment, em vaig sentir recolzada, tranquil·la i confiant totalment amb el Dr. Torres-Pons i el seu equip mèdic, sobretot amb la pacient i amable Carme, la secretària del doctor.

No cal dir que un altre instant important va ser quan vaig notar els primers moviments de la nostra petita, va ser a partir del quart mes d’embaràs, això és ben bé una sensació difícil

d’explicar i que ho gaudeixes de forma individual. Contràriament a moltes embarassades, no pensava que pogués tenir problemes durant l’embaràs o a l’hora del part, però he de confessar que el fet de tenir el Dr. Torres-Pons com a obstetra, em va donar molta seguretat, sabent en tot moment que estava en bones mans.

Un moment curiós per a mi va ser aquell en què, ja a la clínica, el camiller ens va venir a buscar per anar a la sala de parts i va tancar la porta de l’habitació amb clau. En aquell instant, vaig pensar que, quan hi tornéssim, ja no seria de la mateixa manera: sortíem dos per tornar tres.

La dilatació i el part van anar bé, si bé he de dir-vos que la meva petita era la quarta de tres germans. Moment emocionant després de 9 mesos d’impaciència: per fi vam veure-li la carona; ella era allà amb nosaltres i ja no hi faltava ningú més!

Amb ella a casa, l’alegria estava assegurada (i, per què no dir-ho, més feina també!). Un consell: per poc que pugueu, doneu-li el pit, encara que només sigui una setmana. En primer lloc, per la relació tan especial que s’estableix amb el teu bebè i, després, perquè li dónes tot el que necessita d’una forma natural el primers dies.

Bé, i ja per acabar, des d’aquí animo a totes aquelles parelles indecises. Endavant, doneu el primer pas i ja veureu com no us en penedireu. Tenir un fill és meravellós i molt gratificant!