Cada embaràs és un món, un moment únic i irrepetible a la vida. Comporta grans canvis i grans inquietuds, i el desconeixement del procés pot provocar un sentiment d’incertesa que et volem ajudar a treballar: acompanyant-te, aportant el nostre coneixement i oferint la nostra professionalitat. Volem tenir la teva confiança i aquest serà el primer pas perquè les teves inquietuds comencin a desaparèixer.

El Dr. Torres ha atès més de 4.000 dones en el part, ensenyant a altres metges residents i estudiants de llevadora. Ha controlat embarassades amb problemes de la màxima complexitat i és pioner en diferents tècniques i tractaments. Disposa d’una xarxa de contactes amb els centres més avançats tant a nivell nacional com internacional.

L’embaràs és un procés normal i no té perquè ser complicat, però cal estar atents per detectar precoçment, o anticipar-se a qualsevol problema i buscar-hi solució, per tal d’evitar que posi en risc la mare o el fetus.

Per a nosaltres cada embaràs és diferent i cap dona és un número d’història o un protocol. Malgrat haver vist molts naixements, cada nou nadó ens meravella i impressiona i aprenem de cada esdeveniment per millorar la nostra atenció professional.logosol PETIT WEB

És aquesta suma de tracte personalitzat, experiència i motivació  la que ens permet oferir els millors resultats en benefici de la teva salut i de la del teu fill-a.

Com dèiem al principi, ser mare comporta grans canvis, volem acompanyar-te durant els primers passos d’aquesta nova etapa i ens sentirem satisfets de poder formar part d’aquest gran moment!