Foto panxa 5  Noeli Garcia“Un divendres qualsevol, vaig anar al CAP de Mataró perquè portava dos setmanes que no em trobava gaire bé… Quina va ser la meva sorpresa quan em van dir: Estàs embarassada!!!

Sincerament, no m’ho esperava.. La meva parella i jo no estàvem buscant res. Però suposo que quan ve doncs ve!

Així que ara mateix estic de 11 setmanes.

La meva experiència fins ara: nàusees, nàusees i més nàusees!! No es que no estigui contenta perquè ho estic molt però tinc un malestar i no tinc ganes de fer res.. Suposo que això passarà i quant passin uns mesos em riure d’aquesta situació.

Amb ganes que vingui la segona ecografia perquè la primera era tant i tant petit que no es veia res!! Això sí, quan vam escoltar el batec del cor va ser la cosa més extraordinària del món.

Quan em trobo malament penso en el batec del cor i sembla que tot el malestar es fa més i més petit.”